Om oss

Estetiska injektioner – Toxin, Fillers, Profhilo, Microtox & Event | Stockholm.

STOCKHOLM

En Klinik 

Vi tycker att alla har rätt att få känna sig som de gör på insidan, till rimliga priser. Vi strävar efter att framhäva din naturliga skönhet med resultat som är diskreta.

En Klinik är godkänd hos IVO och har patientförsäkring.

En Klinik
bedriver en mobil verksamhet och utför estetiska injektionsbehandlingar. Vi tar emot privata bokningar och event. Vi som utför behandlingar är legitimerade och certifierade inom området. Vi genomför även events och kan synas runt om i Stockholm eller i övriga Sverige.

Vid våra hembesöksbehandlingar  har vi tillgång till motsvarande medicinska förutsättningar som vid behandling på en klinik. Våra behandlare är legitimerade sjuksköterskor specialiserade inom estetiska injektioner. Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig.
“Välkommen till oss!” /En Klinik

Maila ossSe Priser här

Emmy Danielsson
Legitimerad sjuksköterska och certifierad internationell injektionssköterska.

Fick sin sjuksköterskeexamen 2015 i Stockholm och har sin bakgrund inom psykiatrin. Har alltid haft ett fantastiskt öga för estetik och är utbildad till injektionsbehandlare hos Doctor_K akademin och IBSA Nordic.

Emmy brinner för att framhäva naturlig skönhet med resultat som är diskreta. “Viktigt för mig är att arbeta säkert och att använda de bästa produkterna som finns på marknaden. Om någon kan se att en förändring är gjord har jag misslyckats med behandlingen” säger Emmy, grundare av En Klinik.

Några omdömen från våra underbara kunder

Vi vill gärna vara de mest lyhörda, varmaste och naturligaste behandlarna i Stockholm. Men det är såklart våra kunder som berättar verkligheten. Vi tackar för alla glada och trevliga sms och omdömen som vi får in!

botox fillers hembesök stockholmbotox fillers hembesök stockholmbotox fillers hembesök stockholmbotox fillers hembesök stockholm
omdöme_betyg_recension_botox_stockholm
omdöme_betyg_recension_botox_stockholm

Vi utför också Toxin- & Fillers-behandlingar genom hembesök hos Dig. Vi har gjort behandlingar i bl.a. Vasastan, Fridhemsplan, Kristineberg, Hornsbergs Strand, City (Innerstan), på Stora Essingen, Liljeholmen, Södermalm/Söder, Östermalm, Norrmalm, Lilla Essingen, S:t Eriksplan, Kungsholmen och Odenplan. Boka enkelt in för en behandling eller ett event till ett bra pris.

Om du sitter hemma och tänker: “Injektions-behandling hemma hos mig vore bra” så är En Klinik perfekt för Dig. Vi gör många hembesök. Alla är legitimerade sjuksköterskor utbildade och specialiserade inom estetiska injektioner. En Klinik är godkänd hos IVO och har patientförsäkring.


Vid våra hembesöksbehandlingar hos Dig har vi tillgång till motsvarande medicinska förutsättningar som vid behandlingar på plats på en kliniks lokal.