Om oss

Estetiska injektioner & resultatinriktad hudvård

STOCKHOLM

En Klinik 

Vi tycker att alla har rätt att få känna sig som de gör på insidan, till rimliga priser. Vi strävar efter att framhäva din naturliga skönhet med resultat som är diskreta.


Den 1 juli 2021 kom en ny lag i Sverige. Syftet med lagen är att reglera en tidigare oreglerad bransch och på så sätt stärka skyddet för den enskilda individen. Lagen innebär bland annat att endast legitimerad personal som läkare, tandläkare och sjuksköterskor får utföra injektionsbehandlingar. Alla utförare ska ha patientförsäkring samt vara anslutna till IVO (inspektionen för vård och omsorg). Utförare är även skyldiga att informera om samtycke, ge 48 timmars betänketid innan behandling samt ej behandla minderåriga.


Vi på En Klinik följer lagen för både din och vår säkerhet. Alla behandlare är medicinsk legitimerad personal, vi har Patient och behandlingsförsäkring via Folksam. För alla nya kunder eller kunder som ej behandlats senaste 6 månaderna gäller 48 timmars betänketid. Vår ambition är att alla våra kunder ska känna sig väl informerade och trygga med den behandling som utförs. Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig.


“Välkommen till oss!” /En Klinik

Maila ossSe Priser här

Emmy Danielsson
Legitimerad sjuksköterska och certifierad injektionssköterska.
Fick sin sjuksköterskeexamen 2015 i Stockholm och har sin bakgrund inom psykiatrin. Utbildad inom injektionsbehandlingar hos bland annat Doctor_K akademin och IBSA Nordic. Avancerade hudvårdsbehandlingar via Derma ProMedical och Astomed.


Tidigt startade ett intresse för en hälsosam hud. Emmy brinner för att framhäva naturlig skönhet med resultat som är diskreta. “Viktigt för mig är att arbeta säkert och att använda de bästa produkterna som finns på marknaden. Jag vill erbjuda ett fåtal noggrant utvalda behandlingar i toppklass. ”Om någon kan se att en förändring är gjord har jag misslyckats med behandlingen” säger Emmy, grundare av En Klinik.

Några omdömen från våra underbara kunder

Vi vill gärna vara de mest lyhörda, varmaste och naturligaste behandlarna i Stockholm. Men det är såklart våra kunder som berättar verkligheten. Vi tackar för alla glada och trevliga sms och omdömen som vi får in!

botox fillers hembesök stockholmbotox fillers hembesök stockholmbotox fillers hembesök stockholmbotox fillers hembesök stockholm
omdöme_betyg_recension_botox_stockholm
omdöme_betyg_recension_botox_stockholm