Behandlingar

Estetiska injektioner – Toxin, Fillers, Profhilo, Microtox & Event | Stockholm.

Behandlingar

Rynkbehandling – Botulinumtoxin typ A 
Den enklaste och mest effektiva behandlingen mot rynkor är med muskelavslappnande läkemedel. Dynamiska rynkor som uppstår när du rör ansiktsmuskulaturen kan ofta skapa linjer och rynkor. Toxinet får musklerna i det lokala området att slappna av och du får ett mer utvilat uttryck. Vi använder oss främst av märket Vistabel. Behandlingen är beprövad och den mest använda metoden för att ta bort dynamiska rynkor. Djupare rynkor som syns när man är helt avslappnad kan behövas kompletteras med Fillers.


Vanliga behandlingsområden:
De vanligaste behandlingsområdena för reducering av rynkor är:
– Rynkor mellan ögonbrynen (bekymmersrynkor)
– Horisontella rynkorna i pannan
– Rynkor i ögonens utkanter (kråksparkar)


Hur går behandlingen till:
Med tunna små nålstick injiceras toxinet under huden. Beroende på syfte varierar placeringen. Det är inte smärtsamt och behandlingen är snabb. Lätt rodnad och svullnad lokalt kan förekomma men går snabbt över.


Resultatet och förväntningar:
Läkemedlets finns kvar i muskeln i tre månader. Variationer finns då vi alla är individer. Rekommendationen är att upprepa behandlingen var tredje månad för ett mer långvarigt resultat. De upplevda resultaten är ett mer utvilat uttryck med slätare hy och reducering av linjer och rynkor. Vissa upplever en avslappnad känsla vilket kan förbättra spänningshuvudvärk.
“Välkommen till oss!” /En Klinik

Maila oss

Vänligen kontakta eller boka oss genom mail, sms eller DM på facebook / instagram. (sms 0704-04 62 77)

Se priser här

Microtoxin- / Microbotox-behandling

Behandlingen för dig som önskar påverka utan att förlora den naturliga mimiken i ansiktet. Microtox arbetar på hudens yta. Det unika med behandlingen är kombinationen av Toxin, hyaluronsyra och vitaminer. Detta kan jämföras som en mildare version av vanlig rynkbehandling och Profhilo. Behandlingen används bland annat för att minska porer och talgproduktion i ansiktet samt för att öka lystern och släta ut fina linjer.

Hur går behandlingen till:
Din behandlare börjar med att applicera en mildare form av kemisk peeling för att avlägsna smuts och orenheter. Sedan stämplas en blandning av vitaminer, mineraler, hyaluronsyra och toxin ytligt in i huden. Behandlingen lämpar sig även för de fina linjerna under ögonen, som annars är svåra att komma åt vid traditionella rynkbehandlingar. Behandlingen avslutas med en lugnande och återfuktande mask.

Resultat:
Som patient kan man förvänta sig förminskade porer och en slätare hy med lyster redan efter två veckor. Behandlingen lämpar sig för både kvinnor och män som är ute efter en uppfräschning utan att påverka mimiken. Det är individuellt hur länge resultatet håller. I de flesta fall tre månader för att därefter behöva fyllas på.

Maila oss
boka botox fillers Stockholm

Profhilo – ansikte

Är du ute efter en injektionsbehandling som ger dig frisk och spänstig hud? Då är Profhilo något för dig. Profhilo är en hyaluronsyrebaserad produkt som stramar upp, återfuktar och stärker din hud. Förutom detta har Profhilo en remodellerande effekt på åldrad vävnad som börjar förlora spänst och volym. Det är en skonsam behandling och efteråt kan du direkt återgå till dina vardagssysslor. Profhilo innehåller en av de högsta koncentrationerna av hyaluronsyra på marknaden och ger därför en långvarig effekt utan andra tillsatser. Tillhör inte kategorin skinbooster eller Filler utan är en bioremodelling produkt. Det innebär att dina egna tillväxtfaktorer i huden stimuleras och ökar i antal.

Hur går behandlingen till?
Med små tunna nålstick injiceras hyaluronsyran ytligt på fem utvalda punkter på vardera sida av ansiktet. Hyaluronsyran sprider sig sedan jämt under huden.

Resultat och förväntningar:
Resultatet du kan förvänta dig baseras efter dina förutsättningar och vilken mängd du gör. Slutresultatet ser du cirka fyra veckor efter behandling. I de flesta fall rekommenderar vi att göra en kur för maximal effekt. Profhilo ger dig en mer återfuktad och föryngrad hud som blir mer elastisk och uppstramad. I de flesta fall håller resultatet i 6-8 månader. Vi brukar rekommendera behandlingen till de flesta som söker för anti-age (hudföryngring) och där vi kan se ålderstecken i huden.

LEARN MORE

Följ oss på Instagram och Facebook för att ta del av tillfälliga erbjudanden.

En Klinik

Minimalistisk och naturlig skönhet skräddarsydd efter dina proportioner är det vi gärna vill erbjuda. Vi är legitimerade sjuksköterskor utbildade inom estetiska injektioner.

Boka gärna in för en konsultation idag.

Injektions-event

Vi utför också Injektions-behandlingar genom event och hembesök. Vi har gjort behandlingar i bl.a. Vasastan, Fridhemsplan, City (Innerstan), på Stora Essingen, Södermalm, Hornsberg Strand, Östermalm, Norrmalm, Kristineberg, S:t Eriksplan, Kungsholmen, Fredhäll, Bromma, Lilla Essingen, Liljeholmen och Odenplan. Boka enkelt in ett injektions-event till ett bra pris. 

Maila oss