Botox i Stockholm

Estetiska injektioner & resultatinriktad hudvård

Botox i Stockholm

Botox, Vistabel®, är den enda behandlingen som tillfälligt tar bort rynkor mellan ögonbrynen, bekymmersrynkan, rynkor i pannan, rynkor runt mun och kråksparkar runt ögonen. Vi utför behandlingar i hela Stockholm.

Genom mindre muskelaktivitet, via Botox, och att din mimik dämpas – exempelvis i pannan, mellan ögonbrynen och/eller vid sidan av ögonen – blir huden slätare och åldrandet avstannar under den tiden som ämnet sitter i. Kontakta gärna oss så berättar vi mer om de vanligaste Botox-behandlingarna vi utför. “Välkommen till oss!” /En Klinik

En Klinik är godkänd hos IVO och har patientförsäkring.

Maila oss

Botox – Hembesök hos Dig, i ditt egna hem

Vid våra hemma-hos- och hembesöksbehandlingar av Botox, i Stockholm, har vi tillgång till motsvarande medicinska förutsättningar som vid behandling på en klinik. Våra behandlare är legitimerade sjuksköterskor specialiserade inom estetiska injektioner, så som Botox.

Kontakta oss här

BotoxVi vill framhäva din naturlig skönhet med resultat som är diskreta

De upplevda resultaten med Botox är ett mer utvilat uttryck med slätare hy och reducering av linjer och rynkor. Vissa upplever också en avslappnad känsla vilket kan förbättra vid spänningshuvudvärk.

Se övriga behandlingar här

STOCKHOLM

Botox-
behandlingar
genom hembesök
hos Dig

Vi utför också Botox- & Fillers-behandlingar genom hembesök hos Dig. Vi har gjort behandlingar i bl.a. Vasastan, Fridhemsplan, Kristineberg, Hornsbergs Strand, City (Innerstan), på Stora Essingen, Liljeholmen, Södermalm/Söder, Östermalm, Norrmalm, Lilla Essingen, S:t Eriksplan, Kungsholmen och Odenplan. Boka enkelt in för en behandling eller ett event, Botox Home Party / Botox Hemmafest, till ett bra pris. relativt billigt. Om du sitter hemma och tänker: “Botox-behandling hemma hos mig vore bra” så är En Klinik perfekt för Dig. Vi gör många hembesök. Alla är legitimerade sjuksköterskor utbildade och specialiserade inom estetiska injektioner. En Klinik är godkänd hos IVO och har patientförsäkring.

Vid våra hembesöksbehandlingar hos Dig har vi tillgång till motsvarande medicinska förutsättningar som vid behandlingar på plats på en kliniks lokal.

Vi utför Botoxbehandlingar i hela Stockholm

Botox har blivit alltmer använd inom kosmetiska och estetiska behandlingar för att reducera linjer och rynkor i ansiktet. Botox kan även hjälpa mot migrän.
En liten mängd botox injiceras i huden för att blockera nervimpulser i utvalda ansiktsmuskler. Det motverkar att muskeln drar ihop sig och då bildar rynkor. På detta sätt blir hudens yta mer slät och rynkorna minskar.
Alla våra behandlingar med Botox i Stockholm, utförs av legitimerade sjuksköterskor, utbildade inom estetiska injektioner.

Se priser för botox här Om oss