Botox Home Party Stockholm

Estetiska injektioner & resultatinriktad hudvård

Botox Home Party

Ett Botox Home Party brukar bli en succé, så varför inte boka en av våra legitimerade injektionsbehandlare till tjejkvällen hemma hos dig? Till ett party kan arrangörerna själva välja hur festlig stämningen ska vara med dryck och tilltugg.

Det behandlade området är i normalfallet relativt osynligt. Minimal svullnad och rodnad kan förekomma, men går lätt att dölja med makeup. Kunden kan därför välja att fortsätta kvällen någon annanstans utan problem. Ett Botox Home Party kan bokas för sällskap mellan 5-10 personer. En behandling botox av valfritt område erbjuds gratis till arrangören av partyt.

Boka Botox hemmafest.

Kontakta oss för att boka in ett event

En Klinik
Badstrandsvägen 36
112 65 Stockholm
kontakt@enklinik.se

Maila oss

Vänligen kontakta eller boka oss genom mail, sms eller DM på facebook / instagram. (sms 0704-04 62 77)

Om du funderar på att boka in ett Botox Home Party så är det enklaste sättet att maila eller smsa oss, så berättar vi hur eventen brukar se ut och vilka priser Ni erbjuds vid ett event.

Se Priser

Botox

Botox, Vistabel®, är den enda behandlingen som tillfälligt tar bort rynkor mellan ögonbrynen, bekymmersrynkan, rynkor i pannan, rynkor runt mun och kråksparkar runt ögonen.

Fillers

Fillers, Hyaluronsyra, Juvéderm®, är en kristallklar gel som injiceras i huden i små mängder för att återskapa volym och struktur samt återfukta huden. De vanligaste behandlingsområdena är ansikte, hals och händer. Resultatet ger ett fylligare, slätare och ungdomligare utseende. Fillers ger bra resultat på markerade linjer runt ögonen, ögonbrynen eller munnen och om du behöver mer volym i områden som exempelvis kind eller käklinje.

Microtoxin- / Microbotox-behandling

Behandlingen för dig som önskar påverka utan att förlora den naturliga mimiken i ansiktet. Microtox arbetar på hudens yta. Det unika med behandlingen är kombinationen av Botox, hyaluronsyra och vitaminer.

Hur går behandlingen till: Ytligt stämplas en mindre mängd Botox, hyaluronsyra och vitaminer in i huden. Behandlingen lämpar sig även för de fina linjerna under ögonen, som annars är svåra att komma åt vid traditionella rynkbehandlingar. Resultat: Som patient kan man förvänta sig förminskade porer och en slätare hy med lyster redan efter två veckor. Behandlingen lämpar sig för både kvinnor och män som är ute efter en uppfräschning utan att påverka mimiken. Se fler behandlingar vi utför här

Följ oss på Instagram och Facebook för att ta del av tillfälliga erbjudanden.

Botox Home Party

Vi utför också Botox- & Fillers-behandlingar genom hembesök hos Dig. Vi har gjort behandlingar i bl.a. Vasastan, Fridhemsplan, City (Innerstan), på Stora Essingen, Södermalm, Hornsberg Strand, Östermalm, Norrmalm, Kristineberg, S:t Eriksplan, Kungsholmen, Fredhäll, Bromma, Lilla Essingen, Liljeholmen och Odenplan. Boka enkelt in för en behandling med Fillers, Botox eller ett event, Botox Home Party, Botox Hemmafest, till bra pris, relativt billigt. Om ni funderar på vad man ska göra på tjejkvällen eller företagets kick off, som start, så är detta något som brukar bli en succé!

Maila oss