Botox | Boka behandling | Stockholm

Estetiska injektioner & resultatinriktad hudvård

Botox | Boka en behandling

Botox / Rynkbehandling / Botuliniumtoxin typ A
Den enklaste och mest effektiva behandlingen mot rynkor är med muskelavslappnande läkemedel, så som Botox. Dynamiska rynkor som uppstår när du rör ansiktsmuskulaturen kan ofta skapa linjer och rynkor. Botuliniumtoxinet, Botox, får musklerna i det lokala området att slappna av och du får ett mer utvilat uttryck. Vi använder oss främst av märket Vistabel. Behandlingen är beprövad och den mest använda metoden för att ta bort dynamiska rynkor. Djupare rynkor som syns när man är helt avslappnad kan behövas kompletteras med Fillers.

Behandlingsområden med Botox
De vanligaste behandlingsområdena för reducering av rynkor med Botox är:
• Rynkor mellan ögonbrynen (bekymmersrynkor)
• Horisontella rynkorna i pannan
• Rynkor i ögonens utkanter (kråksparkar).
Hur går behandlingen till
Med tunna små nålstick injiceras toxinet under huden. Beroende på syfte varierar placeringen. Det är inte smärtsamt och behandlingen är snabb. Lätt rodnad och svullnad lokalt kan förekomma, men går snabbt över.


Resultatet och förväntningar av Botox
Läkemedlet finns kvar i muskeln i tre månader. Variationer finns då vi alla är individer. Rekommendationen är att upprepa behandlingen var tredje månad för ett mer långvarigt resultat. De upplevda resultaten är ett mer utvilat uttryck med slätare hy och reducering av linjer och rynkor. Vissa upplever en avslappnad känsla vilket kan förbättra vid spänningshuvudvärk.
“Välkommen till oss!” /En Klinik

Maila oss

Botox

Botox, Vistabel®, är den enda behandlingen som tillfälligt tar bort rynkor mellan ögonbrynen, bekymmersrynkan, rynkor i pannan, rynkor runt mun och kråksparkar runt ögonen.

Fillers

Fillers, Hyaluronsyra, Juvéderm®, är en kristallklar gel som injiceras i huden i små mängder för att återskapa volym och struktur samt återfukta huden. De vanligaste behandlingsområdena är ansikte, hals och händer. Resultatet ger ett fylligare, slätare och ungdomligare utseende. Fillers ger bra resultat på markerade linjer runt ögonen, ögonbrynen eller munnen och om du behöver mer volym i områden som exempelvis kind eller käklinje.